Vacature Oogarts

Oogcentrum Noordholland zoekt een allround oogarts die deel wil uitmaken van een ambitieuze en succesvolle organisatie. Allereerst als waarnemer van maart 2019 tot en met augustus 2019. Daarna bestaat, bij wederzijds goedbevinden, de optie tot voortzetten van het dienstverband. De organisatie wordt geleid door een oogarts en kenmerkt zich door korte lijnen en een open cultuur. Samen werken aan kwalitatief goede oogzorg in een organisatie die u ondersteunt is ons leidende motto. Door continu te verbeteren en te zoeken naar modernere oplossingen kan de oogarts vooral doen wat wij belangrijk vinden: goede patiëntenzorg bieden en patiënten de juiste aandacht geven.

Oogcentrum Noordholland is een van de grootste zelfstandige ZBC’s op het gebied van oogheelkunde in Nederland. Wij zijn in 9 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio en hebben een zeer hoge patiënt en medewerker tevredenheid. In 2020 verhuizen we naar een nieuw pand in Heerhugowaard.

De spreekuren worden ondersteund door een team van 10 optometristen, 2 orthoptisten, een PA en 2 TOA’s. Alle moderne apparatuur is aanwezig, inclusief een goed geoutilleerde operatiekamer waar ook narcose tot de mogelijkheden behoort. Wij werken volledig elektronisch met EPD EMMA wat inmiddels in vele (oogheelkundige) klinieken draait. Sinds 2013 hebben wij het ZKN keurmerk en sinds 2017 zijn we NEN7510 gecertificeerd. Met zorgverzekeraars zijn goede afspraken gemaakt die de continuïteit van het Oogcentrum garanderen.

Wij zoeken een allround oogarts met goede contactuele eigenschappen en een drive om voor iedere patiënt het beste te bereiken. Ook jonge klaren zijn welkom. Alle oogartsen zijn bij ons in loondienst. De hoogte van het salaris is concurrerend te noemen ten opzichte van het inkomen bij werken in een maatschap en is afhankelijk van ervaring. U hoeft dus geen goodwill te betalen. Er is een uitgebreid inwerkprogramma, waarin de aantallen worden aangepast tot een voor u acceptabele werkdruk. Jonge klaren krijgen hierbij intensieve begeleiding op OK zo lang als het nodig is. Heerhugowaard ligt op 35 autominuten van Amsterdam.

 

Kom gerust eens kijken om een indruk te krijgen van onze kliniek en de collegiale sfeer die kenmerkend is voor onze organisatie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dr. R.J. (Rob) van Geest, medisch directeur op 06 2507 8628 of via r.j.vangeest@oogcentrumnoordholland.nl of met Dr. R.J. (Rob) Wouters, oprichter en eigenaar op 06 2293 2757.