Oog voor Samenwerking met het Rode Kruis Ziekenhuis 

 

Oogcentrum Noordholland werkt sinds 1 februari 2010 nauw samen met het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Dankzij het samenwerkingsverband met de oogartsen in Beverwijk ontstaat in Heerhugowaard een totaalpakket aan eersteklas oogzorg.

 

Oog voor Samenwerking met Rijnzicht Oogkliniek

 

Sinds 1 september 2014 werkt Rijnzicht Oogkliniek samen met Oogcentrum Noordholland in Heerhugowaard. De Oegstgeester oogartsen brengen hun ervaring, kennis en kunde in op het gebied van refractiechirurgie. Dankzij de samenwerking ontstaat een totaalpakket aan eersteklas oogzorg.

Rijnzicht Oogkliniek houdt spreekuur voor geïnteresseerden in refractiechirurgie. De voorlichting, het vooronderzoek, de ingreep zelf en de nazorg vinden allen plaats binnen Rijnzicht Oogkliniek. Zij maken gebruik van de modernste ooglasertechnieken en ooglaserapparatuur. Voor refractiechirurgie bent u in bijzonder goede handen binnen Rijnzicht Oogkliniek.

Femtosecond-laser
Door de samenwerking met Rijnzicht Oogkliniek kunnen geïnteresseerden in refractiechirurgie gebruikmaken van de in Nederland unieke Femtosecond-laser, de LDVTM Z2 van Ziemer. Een geweldig Zwitsers precisieapparaat dat oogartsen helpt bij het uitvoeren van LASIK ooglaserbehandelingen met ongeëvenaarde precisie en veiligheid. “Uit ervaring weten al velen hoe precies en pijnloos deze techniek is. Als je overdag geholpen bent, kun je ’s avonds al zonder bril televisie kijken. Zo snel en veilig gaat dat,” licht oogarts Hester van Nouhuijs van Rijnzicht Oogkliniek toe.

Kwaliteit voorop
Zowel Oogcentrum Noordholland als Rijnzicht Oogkliniek voldoen aan de strenge eisen van het kwaliteitskeurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Cliënten worden ‘top-class’ geholpen door geregistreerde specialisten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de oogheelkunde.  Oogcentrum Noordholland en Rijnzicht Oogkliniek staan allebei bekend om hun deskundigheid, veiligheid en klantgerichtheid.

Belangstelling? Ga voor meer informatie naar de website van Rijnzicht Oogkliniek, www.rijnzichtoogkliniek.nl.

 

Oog voor Samenwerking met opticiens

 

Ter versterking van de eerstelijns oogheelkundige zorg in Noord-Holland is samenwerking met opticiens van groot belang. Door uitwisseling van kennis en kunde op gezamenlijke bijeenkomsten wordt de kwaliteit van de oogzorg beter.

Oogcentrum Noordholland heeft oog voor samenwerking met alle opticiens.

 

Oog voor Samenwerking met Studenten in Opleiding

 

Oogcentrum Noordholland heeft oog voor samenwerking met studenten in opleiding.