Wanneer kan ik een afspraak maken voor een polikliniekbezoek in het Oogcentrum Noordholland?

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een polikliniekbezoek in het Oogcentrum Noordholland van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.15 tot 17.30 uur. Het telefoonnummer is 088-9191800.

Het Oogcentrum Noordholland is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, op de zaterdagen dat er geopereerd wordt is het Oogcentrum geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op de dinsdagen is het Oogcentrum tot 21.00 uur geopend.

Informatie aanvragen of reageren per e-mail kan ook op info@oogcentrumnoordholland.nl

 

Hoe zit het met de vergoeding?

Bij het inkopen van zorg speelt de geleverde kwaliteit voor zorgverzekeraars een steeds grotere rol. Een geruststellende wetenschap voor onze klanten: alle zorgverzekeraars hebben voor 2017 een overeenkomst afgesloten met Oogcentrum Noordholland. Alle zorg uit de basisverzekering wordt vergoed. Het is echter wel aan te raden uw polisvoorwaarden goed na te lopen indien uw behandeling niet onder de basisverzekering valt.
Voor meer informatie, vragen en antwoorden, over kosten in de zorg kunt u tevens terecht op onderstaande websites:

www.dezorgnota.nl
www.nza.nl/zorgonderwerpen/zorgonderwerpen/ziekenhuiszorg www.nza.nl/Informatiekaart_NZa__Uw_ziekenhuisrekening_en_het_eigen_risico.pdf”

 

Wachttijden

U kunt voor een oogheelkundige beoordeling binnen enkele weken terecht  bij Oogcentrum Noordholland. Als u langer dan 4 weken moet wachten op een eerste afspraak (de zogenaamde Treeknorm) kunt u gebruik maken van de wachtlijstbemiddeling van uw ziektekostenverzekering. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van uw verzekering.
Is er iets spoed? Spoedbeoordelingen worden dagelijks gezien. Er zijn korte lijnen met de huisartsen in de regio. Uw huisarts kan voor u een afspraak voor een spoedbeoordeling bij ons maken of u kunt zelf contact met ons opnemen via nummer 088 9191800.

 

Staaroperaties

Staaroperaties in het moderne operatiecomplex worden met veel aandacht voor de individuele wensen uitgevoerd. Laat u informeren naar de mogelijkheden tot plaatsing van multifocale, torische, en torische multifocale implantlenzen bij een staaroperatie.

 

Is er parkeerruimte aanwezig?

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Contactgegevens Oogcentrum Noordholland

Telefoonnummer: 088 91 91 800

Spoednummer voor huisartsen: 088 91 91 898

Faxnummer: 088 91 91 899

E-mailadres: info@oogcentrumnoordholland.nl

Adres: W.M. Dudokweg 55, 1703 DC te Heerhugowaard