Stichting Oog voor zorg Heerhugowaard/ Oogcentrum Noordholland stelt uw interesse in onze diensten  en uw bezoek aan onze internetsite zeer op prijs.

Wij willen ervoor zorgen dat het u duidelijk is wat er gebeurt met de persoonlijke gegevens die u aan ons ter beschikking stelt en wij vinden het belangrijk dat u zich niet onzeker voelt bij het bezoek van onze site.

De persoonlijke gegevens die u ons ter beschikking stelt, inclusief uw e-mail adres zullen op de volgende wijzen worden gebruikt:

a. informatie die u ons geeft met als doel informatie van ons te verkrijgen, slaan we op om uw informatieaanvraag uit te voeren.

b. informatie die u ons geeft in het kader van een sollicitatie, slaan we op en behandelen we met dat doel voor ogen, met uiterste zorgvuldigheid.

c. informatie die u ons geeft omdat wij u zorg verlenen, slaan we op en behandelen we met dat doel voor ogen, met uiterste zorgvuldigheid.

 

Stichting Oog voor zorg Heerhugowaard/Oogcentrum Noordholland heeft een privacyreglement dat u hier kunt vinden.

Persoonlijke informatie die u ons toestuurt kan pas veilig door ons worden beheerd, als die onze firewall (beschermingsfilter) gepasseerd is. Denkt u daaraan bij het verzenden van vertrouwelijke informatie. De opgeslagen informatie zullen we ook gebruiken voor interne bezoekanalyses om de site verder te optimaliseren. We zullen niet uw persoonlijke informatie aan derde partijen, die niet verbonden zijn aan Stichting Oog voor zorg Heerhugowaard/Oogcentrum Noordholland zijn, gaan verkopen of ter beschikking stellen.